top of page

Mediumschap    

Als een klein meisje zag ik al overleden mensen of kreeg ik regelmatig buikpijn in omgeving  waar spanningen waren. 

Langzaam werd t duidelijk, ik zag en voelde wat voor vele onzichtbaar was. Dit was het begin van mijn mooie pad in Mediumschap.

Na jaren van ontwikkeling en ervaringen kwam het moment, van dit mag nog beter. Om onze dierbare nog meer een stem te geven en hun herinneringen te delen. Hiervoor meerdere jaren ontwikkeld via verschillende opleidingen/trainingen. ( zie opleidingen)

Inmiddels zijn de contacten met overleden dierbare zo opgebouwd dat ze een aantal bewijzen geven, met specifiek hun karakter of hun werkzaamheden, of juist wat hij/zij heeft gegeven met je verjaardag of herinneringen aan jullie samen zijn met beschrijving waar of hoe.

Als de overleden wordt herkent dan kunnen we naar de boodschap gaan die ze willen vertellen/brengen.

Zij laten ons op deze wijze zien en voelen dat ze altijd bij ons zijn.​

Hoe werkt 't en welke afspraak is passend bij jou.

 

Of een combinatie van beide, wil je alleen inzichten "Jouw levenspad " spirituele coaching of alleen contact met overleden dierbare geef dat aan voordat we starten. 

Praktisch : 

Wij zijn geen dokters, vertellen altijd dat de voorgeschreven medicatie gehanteerd moet worden.  Wij hebben ook de taak indien nodig door te verwijzen naar artsen of andere therapeuten.

Wij kunnen niet bepalen wie er doorkomt, de spirituele wereld weet precies wat er op dat moment voor jou nodig is.

Tevens hou ik mij niet bezig met voorspellingen maar geef je juist de inzichten, wat er bij je speelt wat je rode draad is en hoe herstel en balans mogelijk is.

Verder wil ik geen informatie vooraf om zo zuiver mogelijk te werken, wel is het fijn om te weten of je voor , mediamiek of spirituele coaching of combinatie hiervan komt.  

* lees vooraf 't maken van een afspraak de disclaimer .

bottom of page